lili@ugent.be

Vrouw Wildevrouw Wijzevrouw

book by Eva De Groote

Eva De Groote neemt je mee op een reis door de tijd, de seizoenen en de elementen, in een autofictieverhaal over transformatie, overgave en verwildering. Onderweg treft ze je vol in het hart met diepe natuurervaringen, magische ontmoetingen en zintuiglijke ontdekkingen. Eerder verschenen van haar hand Na de regen en Grond, romans die uitkwamen bij Manteau/Standaard Uitgeverij, en bracht ze verschillende audioverhalen uit onder Audiomakerij Selkie.

“Het is tijd om nog wat meer wikkels af te rollen. Om mij niet te verstoppen achter personages en hun transformaties. Om de dingen die mij bezighouden niet meer te wikken en te wegen vanuit een zorg over geloofwaardigheid. Om het wonder te delen dat ik ervaar sinds die eerste ontmoeting met de haas. Ik wil schrijven over de route die ik sindsdien gelopen heb. Over het donker en het licht dat, net zoals de seizoenen, cyclisch afwisselt. Over de natuur die als een spiegel is voor dat wat speelt aan de binnenkant.”

https://evadegroote.be/

Partagez votre histoire

Vous êtes une femme de plus de 50 ans et vous souhaitez partager votre expérience de l'intimité et de l'(a)sexualité sur ce site web? Envoyez-nous votre histoire ! Nous sommes intéressés par les témoignages personnels de femmes sur leurs expériences par rapport au corps vieillissant, aux relations, à l'intimité et à la sexualité.