lili@ugent.be
book

Vrouw Wildevrouw Wijzevrouw

book by Eva De Groote

Eva De Groote neemt je mee op een reis door de tijd, de seizoenen en de elementen, in een autofictieverhaal over transformatie, overgave en verwildering. Onderweg treft ze je vol in het hart met diepe natuurervaringen, magische ontmoetingen en zintuiglijke ontdekkingen. Eerder verschenen van haar hand Na de regen en Grond, romans die uitkwamen bij Manteau/Standaard Uitgeverij, en bracht ze verschillende audioverhalen uit onder Audiomakerij Selkie.

“Het is tijd om nog wat meer wikkels af te rollen. Om mij niet te verstoppen achter personages en hun transformaties. Om de dingen die mij bezighouden niet meer te wikken en te wegen vanuit een zorg over geloofwaardigheid. Om het wonder te delen dat ik ervaar sinds die eerste ontmoeting met de haas. Ik wil schrijven over de route die ik sindsdien gelopen heb. Over het donker en het licht dat, net zoals de seizoenen, cyclisch afwisselt. Over de natuur die als een spiegel is voor dat wat speelt aan de binnenkant.”

https://evadegroote.be/

Share your story

Are you a woman over 50 and would you like to share your experience of intimacy and (a)sexuality on this website? Send us your story! We are interested in personal testimonies of women on the experience of their ageing body, and of relationships, intimacy and sex.